Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kafaoğlu´na Edremit´te büyük ilgi

Kafaoğlu´na Edremit´te büyük ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, dün Edremit ?e giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, dün Edremit ?e giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak sabah namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Kafaoğlu daha sonra Büyükşehir Belediyesi´nin dağıttığı çorba ikramına katıldı. Esnafları dolaşan, Pazar yerini ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kafaoğlu´nu Edremit halkının ilgisi büyüktü.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı´yı makamında ziyaret eden Başkan Kafaoğlu çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak ilçeye yapılan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Sonrasında Edremit İlçe Pazarı´nın geçen Başkan Kafaoğlu, vatandaşlar ile sohbet ederek dertlerini dinlerken Edremit ile ilgili Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlattı.
Pazar ziyareti sonrasında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Saka´dan ilçeye ve belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.
Belediye ziyaretinin ardından Edremit´te Belediye meclis üyeleri, oda başkanları, mahalle muhtarları ve teşkilat başkanlarının katıldığı yemek organizasyonuna katılan Kafaoğlu, burada da mahalle muhtarlarının sorularını yanıtladı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kafaoğlu Edremit büyük ilgi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı