Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kafaoğlu, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanlığı´na seçildi

Kafaoğlu, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanlığı´na seçildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı oldu.


Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği´nin meclis toplantısı Güre Adrina Termal Otel´de gerçekleşti. 44 belediyenin başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tek listeyle girdiği seçimde aldığı 116 oy ile birliğin yeni başkanı seçildi.
Toplantıda ayrıca birliğin komisyon üyelerinin de seçimi yapıldı. Başkan Kafaoğlu seçimin ardından meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Başkan Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen destekten dolayı birlik üyelerine teşekkür etti.
Kafaoğlu şunları aktardı: ?Bu birlik yeni kurulan bir birlik. Başta kurucu başkanımız olmak üzere emeği geçen tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği olarak, güreş organizasyonu yapan şehirlere, ilçelere, beldelere hem ön ayak olmak, hem de bunu gelecek nesillere doğru şekilde aktarmak noktasında da güzel görevler yerine getirecek olduğuna inandığım bir birliğin başkanı olmaktan da gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonra da sık sık bir araya gelerek, toplantılar yaparak bu yağlı güreşi gelecek nesillere nasıl aktarabiliriz, nasıl doğru bir şekilde bu organizasyonları yapabiliriz, bu noktada ciddi gayretlerimiz olacaktır. Bu birlik, federasyonla ve bakanlığımızla da birlik ve beraberlik içinde bu görevi yürütecektir. Öncelikle birlik üye sayımızı artırıp, güreş organizasyonu yapan tüm belediyelerimizi birliğimize dahil etmemiz gerekiyor.?
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli