Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kafaoğlu ?Vatandaşımızın Hayatını Kolaylaştırmaya Devam Edeceğiz"

Kafaoğlu ?Vatandaşımızın Hayatını Kolaylaştırmaya Devam Edeceğiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İvrindi Başkanlığı kongresine katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İvrindi Başkanlığı kongresine katıldı.
Büyükşehir Başkanı Kafaoğlu´nun İvrindi ziyaretine, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan eşlik etti.
AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan Kafaoğlu, ?İvrindi benim memleketim, burası mert, yürekli, cefakâr ve vefakar insanların yaşadığı memlekettir. İvrindi çilekeştir ama asla devletine ve milletine isyankâr değildir, her zaman devletinin, milletinin yanında olmuştur. İvrindi bizim güzel ilçemizdir. Bu dava sen-ben davası değildir. Bu dava kendi şahıslarımızı, nefislerimizi yok etme davasıdır. Yeter ki bizim davamız iktidar olsun, yeter ki kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın başı öne eğilmesin, binlerce Zekai´ler, binlerce belediye başkanları feda olsun. Biz bu anlayışla siyaset yaptık. Nefisler her zaman şaha kalkmaya hazır, kibirlenmeye ve gururlanmaya hazır. Davamız için, geleceğimiz için mazlum ülkelerin geleceği için, İslam âleminin geleceği için biz kendimizi feda edeceğiz ama bu kutlu yürüyüş asla durmayacak.? dedi.
Kafaoğlu, kongre sonunda AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığı´na getirilen Recep Akantaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.
Başkan Zekai Kafaoğlu, İvrindi temaslarını tamamladıktan sonra Pazar günü de AK Parti Balya İlçe kongresine katıldı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte kongreye katılan Kafaoğlu, burada göreve yeni seçilen İlçe Başkanı Ömer Munis ve ekibini kutladı.
Kafaoğlu burada yaptığı konuşmasında Balya Belediyesi´nin AK Parti´de olmadığını, 2019´da yapılacak seçimlerde Balya Belediyesi´nin tekrar kazanmaları gerektiğine işaret etti.
Kafaoğlu daha sonra AK Parti Altıeylül Gençlik Kolları Kongresine katıldı.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Ali Aydınoğlu, Sema Kırcı, Kasım Bostan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram ve gençlerin katıldığı kongrede Başkan Kafaoğlu gençlere güvendiklerini, ülkenin geleceği için gençlere ihtiyaç olduğunu ifade etti.
AK Parti Altıeylül Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Recep Yonga ve yönetim kurulunu kutlayan Kafaoğlu, kongrenin ardından İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Sema Kırcı ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı ile Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımı karşılaşmasını izledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli