Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kafaoğlu, satranç şampiyonunu kutladı

Kafaoğlu, satranç şampiyonunu kutladı

Altıeylül Belediyespor Kulübü Sporcusu Elifnaz Akat, 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya´da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası´nda yaptığı 9 maçın 8´ini kazanarak 10 yaş kızlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kazandığı kupa, sertifika ve madalyası ile ziyarete gelen şampiyon Elifnaz´ı kutladı.
Daha önce 7,8 ve 9 yaşta ilk 10´a girip, milli takım havuzunda yer alan 2015´de Hırvatistan´ın Porec kentinde yapılan Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında 8 yaş altı kadın kategorisinde Avrupa 5. si olan Elifnaz bu kez 10 yaşta Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdi. Elifnaz´ın başarısını ilk kutlayan isim Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu.
Beraberinde Antrenörü Nizamettin Güngör ve Satranç İl Temsilcisi Erdem Özgören ile birlikte Başkan Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret eden Şampiyon Elifnaz gurur kaynağı olan kupası, madalyası ve sertifikasını da beraberinde getirdi. Başkan Kafaoğlu Elifnaz´ı kutlayarak başarılarının devamını dileyip yarım altın taktı.
10 yaş kızlarda Türkiye Şampiyonu olan Elifnaz Akat ?Türkiye Şampiyonu olduğumda gururlandım, mutlu oldum. Hedeflerimde dünya şampiyonluğu var? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu