Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kafaoğlu, MÜSİAD´ın Dost Meclisi´ne katıldı

Kafaoğlu, MÜSİAD´ın Dost Meclisi´ne katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu MÜSİAD´ın düzenlediği Dost Meclisi´nin konuğu oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu MÜSİAD´ın düzenlediği Dost Meclisi´nin konuğu oldu.
MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız ve üyelerle bir araya gelen Başkan Kafaoğlu, işadamlarıyla sohbet ederek soruları cevapladı.
MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız her ay Dost Meclisi yaptıklarını, ilk konuklarının Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ikinci konuklarının da Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu olduğunu hatırlatıp toplantıların devam edeceğini söyledi.
Başkan Zekai Kafaoğlu ?Balıkesir büyükşehir olduktan sonra dikkatleri üzerine çekmeye başladı. İstanbul-İzmir otoyolunun başlaması dolayısıyla Balıkesir´i daha cazibe merkezi haline getirdi. İstanbul´a 2 saatte gidebiliyoruz. Balıkesir´den İzmir´e de 1 saatte gidebileceğiz. Fabrikaların Balıkesir´e gelmesi için istihdamı, ulaşımı ve Balıkesir´in cazibesine anlatacağız. Cazip hale gelirseniz otomatikman fabrikalar gelir. Şişecam, Filli Boya ve Kale Kim Balıkesir´e geliyor. Önemli olan fabrikalara imkan sunabilmemiz. Organize Sanayi Bölgesi doldu şimdi sanayi bölgesi büyütülüyor? dedi.
Önümüzdeki günlerde Katar´dan, Kuveyt´ten, Suudi Arabistan´dan, Maritonya´dan Balıkesir´e 20 işadamının geleceğini belirten Kafaoğlu, ?Hedefimiz Balıkesir´i uluslararası seviyede açmak, yabancıları yatırım için buraya çekmek. Balıkesir kabuğunu yırtan bir şehir olacak. Geç kalmayın yatırım için yerinizi alın, yoksa yetişemezsiniz. Balıkesir´e hep beraber sahip çıkacağız, ortak akılla Balıkesir´i layık olduğu yere taşıyacağız. Sivil toplum kuruluşları ile istişare edeceğiz. Yaptığımız projeler halkın beklentileri ile örtüşecek. Halkın düşüncelerini önemsiyoruz. Belediyecilik halk için olur, biz halk için varız, halkın istemediği icraata imza atmayacağız. En büyük yatırım insanların gönlüne yapılan yatırımdır.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli