Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kafaoğlu, celeplerden ?Evet´e destek istedi

Kafaoğlu, celeplerden ?Evet´e destek istedi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hayvan pazarını ziyaret ederek celeplerle buluştu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hayvan pazarını ziyaret ederek celeplerle buluştu.
Celeplerle bir araya gelen Başkan Kafaoğlu, 16 Nisan´da yapılacak olan halk oylaması için sandığa davet ederek ?Evet?e destek istedi.
Ziyarette Başkan Kafaoğlu´na Celepler Odası Başkanı İsmail Balaban ve AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan eşlik etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kepsut yolu üzerindeki Hayvan Pazarı´nda sabah 7.30´da celeplerle buluşup birlikte çay içip sohbet etti.
Mesainin erken saatlerde başladığı hayvan pazarında pazarlık anına denk gelen Başkan Kafaoğlu, hem alıcının hem satıcının elini tutarak orta yolu buldu, ?Pazarlık Etmek Sünnettendir´ dedi.
Ziyarette, ülke gündemi hakkında celeplerle sohbet eden Kafaoğlu, 16 Nisan´da yapılacak olan halk oylamasında destek istedi.
Başkan Kafaoğlu´na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Celepler Odası Başkanı İsmail Balaban ?Başkan Kafaoğlu bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her zaman desteğini gördüğümüz başkanımızı biz de 16 Nisan´da yalnız bırakmayacağız ?Kararımız Net Oyumuz Evet´ açıklamasında bulundu.
AK Parti Altıeylül ilçe Başkanı Ayhan Atahan´da şunları dile getirdi: ?Bölgemizin en büyük hayvan pazarında mahallelerimizden, çevre ilçelerimizden ve komşu illerimizden gelen vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları ziyaret ettik. Referandum ve 16 Nisan ile ilgili görüşlerini alarak hasbihal ettik? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false