Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kafaoğlu, Bandırma´da değişim zamanı

Kafaoğlu, Bandırma´da değişim zamanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma´yı ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma´yı ziyaret etti.
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Alp Bostancı´ya destek vermek üzere Bandırma´daki seçim çalışmalarına katılan Kafaoğlu, Bandırma Belediye Başkan adayı Alp Bostancı ile birlikte balıkçı hal esnafını ziyaret etti.
Daha sonra Bandırma esnafını ziyaret ederek destek isteyen Kafaoğlu, Bandırma ilçesinin AK Parti belediyeciliği ile yeniden tanışmasını istedi.
Esnaf ziyaretinde ilgi gören, ikramları geri çevirmeyen Kafaoğlu ve Bostancı, sık sık değişim vaktinin geldiğini dile getirdi.
Kafaoğlu ve Bostancı, esnaf ziyaretinden sonra Emre ve Çakıl Mahallelerini ziyaret ederek, Aksakal Mahallesinde vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.
Kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara seslenen Kafaoğlu ?Önce millet, önce memleket sloganıyla yollara düştük. Memleket işi gönül işi dedik, belediye işi hizmet işi dedik. Ülkemiz ekonomik savaş veriyor. Kırsal mahallelerimiz ve esnafımız bunun farkında ama bu millet Çanakkale ruhunu asla kaybetmedi, Çanakkale´de harap ve bitap düşmüş bu millet Çanakkale´yi geçilmez yaptı. Milletimiz o zamanlar buğday çorbası içti, üzüm hoşafı içti, çarığını giydi vatanını böldürmedi parçalatmadı. Bu millet ekonomik savaşı kazanacaktır. Yerel seçimlerde belediye başkanları uyum içerisinde çalışacak. Bizim genel başkanımız belediyecilikten geliyor. Artık Bandırma´da değişimin geldiğine inanıyoruz. Bende 31 Mart seçimlerine kadar görevimin başındayım. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı 31 Mart´ta Yücel kardeşime devredeceğim. Bizde küsmek, darılmak yoktur. Biz bu işe sevdalıyız.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli