Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kadın Danışma Merkezi hizmete girdi

Kadın Danışma Merkezi hizmete girdi

Bandırma Kent Konseyinin projesi olan Kadın Dayanışma Merkezi törenle açıldı.

Bandırma Kent Konseyi`nin projesi olan Kadın Dayanışma Merkezi törenle açıldı.
Bandırma Kent Konseyinin yanında bulunan Kadın Danışma Merkezi`nin açılışına Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı ve CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Selim Panç, Kadın Meclisi Başkanı Muazzez Palta, Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Bandırma Kadın Danışma Merkezi projesi koordinatörü olan Muazzez Patla, "Bandırma Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak yaklaşık 1 yıldır yürüttüğümüz projemizin sonuna geldiğimiz için çok mutluyum" dedi.
Kadın Danışma Merkezi`nin açılışına katılan CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, "Ben öncelikle Bandırma Kent Konseyi Kadın Meclisi`nin tüm üyelerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum. Bugün burada olan tüm arkadaşlarımızın Bandırma Kent Konseyi Kadın Danışma Merkezi`nde emeği olduğunu biliyorum. Bundan dolayı da burada olan herkesi emeklerinden dolayı kutluyorum. Görüyorsunuz ki Bandırmamız her geçen gün bir eksiği tamamlıyor. Bu projemiz kapsamında Kent Konseyimiz ile beraber Ankara`da ve diğer birçok yerde projemiz ile ilgili toplantılar sonrasında bugün burada Bandırma Kent Konseyi Kadın Danışma Merkezimizi açıyoruz. Bandırma Belediyesi olarak bundan önce Bandırma Kent Konseyi ve Kadın Meclisimizin projelerine hep destek verdik. Verdiğimiz desteklerin sonuçları görmek beni mutlu ediyor. İnşallah 30 Mart Yerel seçimler sonrasında da Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza olarak Kent Konseyimiz, Kadın ve Gençlik Meclislerimiz ile katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile projelerimize devam edeceğiz" dedi.
Mirza, geçtiğimiz haftalarda vefat eden Bandırma`lı Emekli öğretmen, gazeteci yazar Bandırma Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Aydoğmuş`u unutmadı.
Nesrin hocamızın da şu anda burada aramızda olduğunu biliyorum diyen Dursun Mirza, "Bu Kadın Danışma Merkezi`nin açılışında, bu projenin tamamlanmasında emeği geçenlerin arasında çok önemli biri daha var. İsmini burada haykırmadan konuşmamı tamamlamak, onun mirasına, emeğine saygısızlık olur. Kadın Danışma Merkezinde emeklerin en yücesini ekleyen, değerli hocamız, büyüğümüz olan Nesrin Hocamızı minnet ve şükranla anıyorum" dedi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı