Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kadın muhtar dayanışması

Kadın muhtar dayanışması

Bandırma ve Erdek Muhtarlar Derneği başkanlarının işbirliği

Bandırma Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, Erdek Sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan ile işbirliği gerçekleştirdiklerini açıkladı. Hancıoğlu, şöyle konuştu:
?Güney Marmara Bölgesi´nde görev yapan beş muhtar derneği ile işbirliği kurmayı ve Muhtarlar Derneği Konfederasyonu´na üye olmanın yararına inanıyorum. Bunun için Erdek, Gönen, Manyas ve Marmara´daki muhtarlarla iletişim kurmak ve bu konuda girişimlerde bulunmak istiyorum. Hatta Ayvalık´taki dernek başkanı ile de görüşeceğim. Eğer, 45 yönetim kurulu üyesinin görev yaptığı konfederasyona üye olursak, çalışmalarımızda büyük yararı olacaktır.?
1500 nüfusa sahip bulunan mahallesinin her çeşit sorununu çözmek amacıyla elinden gelen çabayı harcadığını vurgulayan Hancıoğlu, ?İnsanlara dokunmayı ve onlara yardım etmeyi ve işimi çok seviyorum. Bu konuda diğer muhtarlarla da işbirliği yapıyorum? dedi.
BAYANLARA YÖNELİK GEZİLER
Mahallelerinde bulunan bayanların istekleri konusunda hareket ederek onları, Çeşme, Kuşadası, Ağva, Kapadokya ve Çanakkale´ye götürdüklerini belirten Hancıoğlu, şöyle konuştu:
?Eşleri çalışan bayanlar, gezme fırsatı bulamadıklarını vurgulayarak, muhtarlığımızdan çeşitli yerlere geziler düzenlenmesini istiyorlar. Ben de bu isteğe uyarak, bayanlarımız için geziler düzenliyorum. Geziler için bayanlar, piyasa fiyatlarının altında ücret ödüyorlar.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Kadın muhtar dayanışması
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli