Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kadıköy´e atanan Bandırma Kaymakamı Sonel´e sevgi seli

Kadıköy´e atanan Bandırma Kaymakamı Sonel´e sevgi seli

Banvit´in Spor Toto Basketbol Süper Ligi 9. hafta karşılaşmasında kendi sahasında oynadığı Trabzonspor Medical Park mücadelesinde Banvit ve Bandırma´lı taraftarlar Kadıköy Kaymakamlığı´na atanan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´e sevgi gösterisinde bulundu

Banvit´in Spor Toto Basketbol Süper Ligi 9. hafta karşılaşmasında kendi sahasında oynadığı Trabzonspor Medical Park mücadelesinde Banvit ve Bandırma´lı taraftarlar Kadıköy Kaymakamlığı´na atanan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´e sevgi gösterisinde bulundu.
Geçtiğimiz hafta yayınlanan İçişleri Bakanlığı Kararnamesine göre Kadıköy Kaymakamlığı´na atanan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´e Pazar günü oynanan Banvit - Trabzonspor Medical Park karşılaşmasında büyük bir ilgi vardı.
Göreve başladığından bu yana Bandırma´nın her an yanında olmasının yanı sıra Banvit Basketbol Kulübü´nün neredeyse en büyük taraftarı olan, hiçbir maçını kaçırmayan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakam Tuncay Sonel´e taraftarlar tezahüratlarla destek verdi.
Kara Ali Acar´da duygulu anlar yaşayan Kaymakam Tuncay Sonel, tezahüratlarla teşekkürlerini ve minnetlerini gösteren taraftarları Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç ile beraber selamladı.
Haber Mekezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false