Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KADER kahvaltıda buluştu

KADER kahvaltıda buluştu

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADER), Bandırma Grand Asya Otel´de tanışma kahvaltısı etkinliği düzenledi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADER), Bandırma Grand Asya Otel´de tanışma kahvaltısı etkinliği düzenledi.
Etkinliğe; AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Ahmet Sağlam, Halen Karesi Belediye Başkanı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Süleyman Özdemir, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Cemal Öztaylan ile üniversite öğrencileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Derneğin İl Temsilcisi Zeliha Kahraman, ?Gençlerle deneyim paylaşma toplantısı gibi oldu, çokta güzel oldu. Aile bütünlüğüne önem veren kadın ve erkeğin farklı taraflarda olduğunu ama eşit fırsatlara sahip olması gerektiğini savunan bir dernektir? dedi.
Yücel Yılmaz, üniversite yıllarından bahsederek gençlere kendi yaşantısından örnekler verdi. Yılmaz, ?Ben gençleri gördükçe gençliğim ve öğretmenliğim aklıma geliyor. Geleceğimiz gençlerin olaylarını idrak etmesine ve ülke meselelerini erken kavramasıyla çok önemli. Burada gençlere çok görev düşüyor. Önümüzde 2023 hedefi var. İşte her vakfın ve derneğin ayrı bir görevi var. Gençlik 15 Temmuz´da çok önemli şeyler ispatladı. Vatanı, milleti nasıl sevdiğini ve gerektiğinde neler yapabileceğini gösterdi. Gençlerin başarısının altında istikrar yatıyor. Benim şirketimde de 650 genç çalışıyor. Size tavsiyem cemiyetlerinizi bozmayın arkadaşlarınızın size katacağı çok şey var.? dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Sağlam´da konuşmasında ?Şu an da tam hayatınızın baharındasınız gençlik ve sağlık kaybedilince farkına varılır. Sizler de bu dönemlerinizi dopdolu toplumsal ve siyasi konulara eğilerek geçirirseniz bu memleket için söz sahibi olacaksınız. Bir telefon kadar yakınız size, hepiniz Allah´a emanet olun.? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: KADER kahvaltıda buluştu
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli