Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Jandarmadan başarılı operasyonlar…

Jandarmadan başarılı operasyonlar…

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik icra edilen operasyonel çalışmalar kapsamında, çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik icra edilen operasyonel çalışmalar kapsamında, çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.
Varan 1: Ayvalık Küçükköy`de, Ü.K. isimli şüphelinin evinde yapılan aramada 34 kök kenevir bitkisi ile 111 gr kubar esrar, diğer şüpheli C.K.nın evinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayda yakalanan Ü.K. tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Varan 2: Ayvalık Merkez Mutlu Köyü Peri Çeşme mevkiinde; meydana gelen silahla tehdit olayı şüphelisi firari M.A.Y.nin  saklandığı yer tespit edilerek yakalanması için gerçekleştirilen operasyonda, M.A.Y. ve ona yardımcı olan M.G. isimli şüpheliler yakalandı.
Her iki şüphelinin ev ve araçlarında yapılan  arama neticesinde; (1) adet tabanca, tabancaya ait (1) adet şarjör, (44) adet dolu fişek, (2) adet boş kovan, (2) adet ruhsatsız av tüfeği ve av tüfeklerine (8) av fişeği (1888) gr. kubar esrar maddesi, 1888 gr. kubar esrar, (19)  gr. kenevir tohumu ele geçirilmiş, şüphelilerden M.A.Y. tutuklandı.
Varan 3: Bandırma İlçesi Kayalı Mahallesi Çamlık sitesi mevkiinde icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında park halindeki bir araç içerisindeki E.T. isimli şahsın jandarma devriyesini fark ettiği esnada gazete kağıdı içerisine sarılı 2 gr kubar esrar maddesini araç penceresinden dışarı attığı tespit edildi, şahıs yakalanarak esrar maddesine el konuldu.
Varan 4: H.B. isimli şahıs, tutuklu ziyareti amacıyla geldiği Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevine giriş yapmak isterken yapılan üst aramasında üzerindeki 27 (yirmi yedi) adet kenevir tohumu ile birlikte yakalandı.
Bu kapsamda; son 12 gün içerisinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında meydana gelen dört olayda toplam; 1 tabanca, bu tabancaya ait 1 şarjör, 44 fişek, 2 boş kovan, 3 av tüfeği, 8 av fişeği,  2011 gram kubar esrar, 34 kök hint keneviri, 46 gram kenevir tohumu ele geçirildiği açıklandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli