Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine savaş

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine savaş

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim" olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda, Adli

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim" olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda, Adli makamlardan alınan izinle, Balya ilçesi Alidemirci mahallesinde R.C. ve Y.C. isimli şahısların ev ve eklentilerine operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyonda 90 kök kenevir bitkisi, 82 gram kenevir tohumu, 1 adet 9 mm çapında Browning marka ruhsatsız tabanca, 23 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği,
Ayvalık ilçesi Küçükköy mahallesinde içerisinde E.V. ve K.D. isimli şahısların bulunduğu 10 ? ?. plakalı araçta ise, 8 gram esrar maddesi, 1 adet esrar öğütme aparatı, 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Adli makamların talimatıyla bu olaylarla ilgili olarak R.C., Y.C., E.V. ve K.D. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılmıştır.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli