Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Jandarmadan uyuşturucu operasyonları

Jandarmadan uyuşturucu operasyonları

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" olaylarına yönelik yürütülen istihbaratın ardından uyuşturucu tacirlerini yakalamaya yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" olaylarına yönelik yürütülen istihbaratın ardından uyuşturucu tacirlerini yakalamaya yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirildi.
Edinilen bilgiye göre; Uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahıslara yönelik Adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden; Edremit-Eroğlan Mahallesi´nde ikamet eden C.S. isimli şahsın ev ve eklentilerinde kenevir bitkisi yetiştirdiğine dair elde edilen bilgi üzerine C.S. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. C.S. isimli şüpheli gözaltına alındı. Edremit-Güre Mahallesi´nde durdurulan araç ve araç içerisinde bulunan F.A. ve M.A.K. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada 1,39 gram kubar esrar ele geçirildi. F.A. ve M.A.K. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Edremit-Altınoluk Mahallesi´nde ikamet eden T.A. isimli şahsın ev ve eklentilerinde kenevir bitkisi yetiştirdiğine dair elde edilen bilgi üzerine T.A isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, arka bahçede ekili vaziyette 372 kök kenevir bitkisi, balkondaki şömine içerisinde kurutulmuş vaziyette 72 gram hint keneviri bitkisi ele geçirildi. T.A isimli şüpheli gözaltına alındı. Altıeylül İlçesi Macarlar Mahallesi´nde ikamet eden S.N.C, M.C., F.C., M.C. ve İ.C. isimli şahısların ev ve eklentilerinde kenevir bitkisi yetiştirdiğine dair elde edilen bilgi üzerine şüpheli şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 5 kök kenevir bitkisi, 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca ve 20 adet fişek ele geçirildi. S.N.C, M.C., F.C., M.C. ve İ.C. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Gömeç-Hacı Hüseyinler Mahallesi´nde ikamet eden M.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde kenevir bitkisi yetiştirdiğine dair elde edilen bilgi üzerine M.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 9 kök kenevir bitkisi ve 50 gram kubar esrar ele geçirildi. T.A isimli şüpheli gözaltına alındı.
Haber Merkezi



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı