Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Jandarmadan Huzur Operasyonu

Jandarmadan Huzur Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet" olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet" olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda; Balıkesir-Dursunbey yolu Karagöz Mahalle kavşağında Şüpheli İ.Y.´ ye ait ?.. plakalı araçta yapılan aramada 6 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Şüpheli İ.Y. ile bağlantısı olan T.T. isimli şahsın evi ve eklentilerinde, Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan arama sonucunda 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 162 adet av tüfeği fişeği ve 71 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Ayrıca şüpheli İ.Y.´nin "Cebir ve Tehdit Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma" suçundan yakalama kararı bulunduğu belirlendi.
Olayla ilgili olarak yakalanan T.T. ve İ.Y. isimli şüpheliler hakkında "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun´a Muhalefet" kapsamında adli ve idari işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Jandarmadan Huzur Operasyonu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli