Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin yapmadığı parkı Balıkesir yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin yapmadığı parkı Balıkesir yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin yapmadığı park Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

İzmir´in Kınık ilçesinde düzenlenen mitinge vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin katkıları ile tamamlanan Kınık Maden Şehitleri Parkı´nın açılışına katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmadığı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin katkıları ile tamamlanan parkın kurdelesini Başbakan Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte kesti.
Bakanlar, milletvekilleri ve Başkan Uğur ile birlikte parkı gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Yıldırım, park hakkında bilgi alırken, Başkan Uğur´a da desteklerinden ötürü teşekkür etti. Başbakan Yıldırım, daha sonra ilçeye doğalgaz getirilmesi nedeniyle meşaleleri yaktı. Programın ardından Başbakan Yıldırım Kınık Belediyesi´ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile görüştü. Yıldırım´a Başkan Uğur´da eşlik etti.
Başbakan´ın Kınık programına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve AK Parti İzmir milletvekilleri katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli