Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İYİ´ler Bandırma´da toplandı

İYİ´ler Bandırma´da toplandı

Milletvekili Ok: ?Bundan sonraki süreçte hedefimiz teşkilatlarımızla birlikte mahalli idarelerde İYİ Partiyi temsil etmek ve yerel yönetimlerde söz sahibi olmaktır?

İYİ Parti Bandırma ilçe binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili İsmail Ok, 24 Haziran seçimlerinde istedikleri sonucu alamadıklarına rağmen, bunu bir başarısızlık olarak ta görmediklerini, ilerideki hedeflerine ulaşmak üzere bir basamak kabul ettiklerini söyledi.
Milletvekili Ok, şunları aktardı:
?Partinin kurulmasından 25 Ekim´den bu güne, özellikle bu seçimlerde hiçbir dünyalık menfaat beklemeksizin ,hem de hükümetin her türlü baskısına tehditlerine rağmen ,ülkemizin bir çok yerinde bıçaklı saldırı, çok gencimizin günlerce komada kalmasına rağmen, engellere ve tehditlere rağmen bu 24 Haziran seçimlerinde fedakarlıkta bulunan bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
24 Haziran seçimlerine gelirsek, Milletin sözünün üzerine söz olmaz. Bizler milli iradeyi savunuyoruz. Halkın iradesine saygımız sonsuz. Ve bu 24 Haziran seçimlerinin, memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Millet iradesi asla tartışılmaz. Ama bu değildir ki bu seçimler çok adaletli oldu..
Dün itibariyle, İyi partinin İçişleri Bakanlığı´na kuruluş dilekçesi verilmesinin üzerinden tam sekiz ay geçti. Kurulduğu günden bu güne sekiz ay geçen bir parti Türkiye genelinde yüzde 10 oy almıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi ne 43 milletvekili koymuştur. Hedefimizin bu olmamasına rağmen, başlangıç açısından bunu önemli görmekteyiz.
Biz kısacası bu seçimlerde, istediğimiz sonucu almamıza rağmen, bunu bir başarısızlık olarak ta görmüyoruz. İlerideki hedeflerimize ulaşmak üzere bir basamak kabul ediyoruz. Bunu daha ilerlere taşıyacağımızdan hiç şüphemiz yok. Ben keşke Balıkesir´den bir değil, birden fazla vekiller çıkmasını canı gönülden arzu ediyordum. Bundan sonraki süreçte hedefimiz teşkilatlarımızla birlikte mahalli idarelerde İYİ Partiyi temsil etmek ve yerel yönetimlerde söz sahibi olmaktır.
Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Bandırma toplandı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli