Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti’ye 3 DSP’li katıldı

İYİ Parti’ye 3 DSP’li katıldı

İYİ Parti’ye katılımlar sürüyor.

Demokratik Sol Parti’nin (DSP) önemli üç ismi İYİ Parti Erdek ilçe teşkilatına üye oldular. İYİ Parti’de düzenlenen bir törende DSP Balıkesir eski İl Başkanı  Mehmet Berk, geçmiş dönem DSP Erdek belediye başkan adayı Suat Kurumahmut ve DSP Gönen İlçe Başkanı Nevin Erten ile gazeteci Kıvanç Doğruel İYİ Parti ailesine katıldılar.
Törende konuşan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Biz, İYİ’ler hareketi olarak, vatan hainleri ve teröristlerin dışında herkese kapımızı açtık. Her geçen gün büyüyoruz” dedi.
Milletvekilliği aday adayı olmak için İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığından ayrılan Özlem Ural da yaptığı konuşmada, “Partiye katılımınız bizlere güç kattı. 85 milyon vatandaşımızı 81 ilde kucaklamaya hazır bir partiyiz. Biz bütün ülkeyi sarmaya, sarmalamaya talibiz. Sizlerle güç kazandık” dedi.
Haber Merkezi
 



Hasan Atmaca dsp balıkesir il başkan
2.01.2023 17:21:42
Sevgili yetkililer bu haber tamamen asılsızdır Mehmet Berk eski ilbaşkanıdır ve ğörevden alınmıştır nevin etan sağlık nedenlerinden dolayı ğörevi bırakmıştır diğer arkadaşta üye dahi değildir burada dsp nin adı kullanılarak önemli bireyler yerine gıcmek istemişlerdir ggereginin yapılmasını rica ederim DSP BALIKESİR İL BAŞKANI HASAN ATMACA

Anahtar Kelimeler: Parti’ katıldı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli