Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İYİ Parti’de aday adayı olmak için istifalar başladı

İYİ Parti’de aday adayı olmak için istifalar başladı

İYİ Parti’de yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi istifalar yaşanmaya başlandı.

İYİ Parti’de yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi istifalar yaşanmaya başlandı.  
İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert’in de aralarında bulunduğu 3 ilçe başkanı istifalarını il başkanlığına verdi. Yapılan açıklamaya göre; Bandırma, Gönen ve Savaştepe ilçe başkanları istifa ederek yerel seçimlerde partilerinden belediye başkanı aday adayı olacak. 
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, istifalarla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert, Gönen İlçe Başkanı Fedai Coşkun, Savaştepe İlçe Başkanı Osman Özgür Alaca, Genel Merkez’imizin tavsiye kararına uyarak 2024 Yerel seçimlerinde Belediye başkanlığı aday adayı olmak için İl Başkanlığımıza istifalarını sunmuşlardır. Kıymetli başkanlarımıza hayırlı olsun diyor çıktıkları bu kutlu yolda kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 
Bilindiği gibi Necmi Sert, 2022 yılının Aralık ayında yapılan kongrede ilçe başkanı adayı olmuş ve seçimleri kazanmıştı. Sert başkan olmasının ardından yaklaşık 10 ay sonra Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa etti. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti’ adayı olmak istifalar başladı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı