Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti İlçe Başkanı Demir’den esnaf odası seçim açıklaması

İYİ Parti İlçe Başkanı Demir’den esnaf odası seçim açıklaması

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde tüm adaylara aynı ve eşit mesafede olduklarını açıkladı.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde tüm adaylara aynı ve eşit mesafede olduklarını açıkladı. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası adım adım seçime giderken, İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, yaptığı açıklamayla teşkilat olarak herhangi bir adayı desteklemediklerini dolayısıyla tüm adaylara eşit mesafede olduklarını ifade etti. 
Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşlarını siyaset üstü yerler olarak tanımlayan Demir, buralara siyasetin bulaştırılmasının yanlışlığına dikkat çekti. 
Bu kurumlarda çeşitli siyasi görüşten isimlerin görev yaptığını hatırlatan Demir, “Seçilen aarkadaşlarımız siyasi görüşlerini ön plana çıkarmadan, herkese eşit hizmet ederler ve etmelidirler de.” dedi. 
Erdek Esnaf Sanatkarlar Odası seçiminin 31 Mart’ta yapılacağını kaydeden Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na talip 6 aday var. Biz, İYİ Parti olarak 6 aday arkadaşa da eşit mesafedeyiz. Adaylarımızın hepsi birbirinden değerli alanlarında başarılı, esnafımızın sorunlarını bilen isimler.         

Hangisi seçilirse seçilsin esnafımızın sorunlarını çözmek için gayret sarf edeceklerine inanıyoruz. Biz sadece Esnaf ve Sanatkarlar Odası için değil daha sonraları yapılacak olan tüm Oda ve STK seçimlerinde de tarafsız ve tüm adaylara eşit mesafede olacağımızı özellikle vurguluyorum. Tüm siyasi partilerden de aynı duyarlılığı bekliyoruz. Seçilecek olan Oda ve STK başkanları hepimizin başkanıdır. Seçimlerde kardeşliğin ve Erdek'imizin kazanmasını temenni ederek seçilecek başkanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı