Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İYİ Parti İl Başkanı Ural, Savaştepe’de

İYİ Parti İl Başkanı Ural, Savaştepe’de

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural veyönetim kurulu üyeleri, Savaştepe İlçesi’ne bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ettiler.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural veyönetim kurulu üyeleri, Savaştepe İlçesi’ne bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ettiler. 
İYİ Parti İl Başkanı Ural, köylümüzün, çiftçimizin, üreticimizin, emeklimizin, kadınımızın, kısacası hepimizin bir yanına, bir parçasına dokunmaya kararlı olduklarını söyledi. 
İYİ Parti Savaştepe İlçe Başkanı Osman Özgür Alaca ve yönetiminin, içinde bulunduğumuz dönemin ve şartların zorluğuna rağmen, korkmadan, yılmadan mücadele etmelerine teşekkür eden Ural, Buca İlçesi’nde partililerine yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını açıkladı. 
Son günlerde birilerinin koltuk sevdası nedeniyle gözlerini iyice kör etmiş olduklarını ifade eden Ural, “Partimize ve partililerimize karşı başlattıkları hayasızca saldırılara Buca’da bir yenisini daha eklediler. Hiç utanma ve arlanmaları olmadığını zaten biliyoruz o konuda hiçbir şüphemiz yok. Ülkemizdeki, Kadına Karşı Şiddetin neden bir türlü bitmediğinin, bitirilmediğinin de canlı örneği olan bu ‘insanlar’ın, gerekli cezaları alacağından hiç şüphemiz yok. Bu vesile ile Buca’da saldırıya uğrayan değerli üyelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. 
Savaştepe İlçesi kırsal Yeşilhisar ve Karacalar Mahallelerini ziyaret eden Ural, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmalarında “Balıkesir birçok alanda ‘Türkiye’yi besleyen şehir’ olarak tanımlanıyor. Eğer köylümüz, çiftçimiz silkelenerek kendine gelmez ve söyleneler ile yapılanlara arasındaki tezatlığı fark etmez ise bırakın Türkiye’yi beslemeyi, il içindeki nüfusu bile besleyecek tarımsal ve hayvansal üretim kalmayacağa benziyor. Tarımı ve hayvancılığı bitirmeye, çiftçi ve besiciyi köylerini terk etmeye, asgari ücretle çalışmaya, ülkemizi gıda ambarı olmaktan çıkararak çok uluslu şirketlerin pazarı haline getirmeye, laboratuarlarda üretilen, genetiği değiştirilmiş ürünlere mahkum etmeye zorlayan politikaların izlenmesi, artık beceriksizlik olarak değil de ihanet olarak değerlendirilmesi gerekecek sanırım.İşte tam da bu yüzden, İYİ Parti tarım ve hayvancılık konularını, sadece Kalkınma Politikası olarak değil aynı zamanda Milli Güvenlik Politikaları açısından da sorun olarak kabul etmektedir. Sorunları bu şekilde incelemeye, çözümlerimizi de bu bilinçle geliştirmeye devam ediyoruz. Tam da bu yüzden kırsal ziyaretlerimizi aksatmadan, elleri üretmekten toprak olmuş çiftçimizin yaşadığı sorunları ve bizlere önerdikleri çözümleri can kulağı ile dinliyoruz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Ural, daha sonra partisinin tarım politikalarını mahalle sakinleriyle paylaştı.                     Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanı Savaştepe’
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu