Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İYİ Parti Marmara´da Sezer Şen´e emanet

İYİ Parti Marmara´da Sezer Şen´e emanet

İYİ Parti Marmara Kurucu İlçe Başkanlığı´na MHP Marmara İlçe eski Başkanı Sezer Şen atandı.

İYİ Parti Marmara Kurucu İlçe Başkanlığı´na MHP Marmara İlçe eski Başkanı Sezer Şen atandı.
İYİ Parti Marmara İlçe Başkanlık görevine atanan Sezer Şen, sosyal paylaşım hesabından MHP´den ayrılış nedenini ?MHP Genel Merkezi ile aralarında oluşan derin fikir ayrılıkları ve görüş farklılıkları? olarak açıkladı.
Şen, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: ?5 Ocak 2018 Cuma günü akşamı yönetim ile beraber yaptığımız toplantı neticesinde istifa etme kararını aldık. 2 dönemdir yürütmekte olduğum MHP Marmara İlçe Başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden istifa ettim. Bu zamana kadar bizimle beraber olan, destek veren ve halen yanımızda olmaya devam eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
Hakkımda görevden alınma gibi paylaşılan bir yazıyı üzülerek görmüş ve okumuş bulunmaktayım. MHP Balıkesir İl Başkanlığı´nın bu iddiası asılsız ve hukuksuzdur. Resmi tatil gününde, resmi işlem yapılamayacağı malumunuzdur. Bizler; Düşüncelerimizi ve Halk´a hizmetimizi İYİ Parti saflarında Meral Akşener liderliğinde devam ettireceğiz. 

MHP Marmara İlçe Teşkilatı yönetim ve delegelerin istifa dilekçelerini vermeye devam ettiğini öne süren Şen, ?MHP´de görev aldığım tarihten bu yana yanımızda olan bizimle gece gündüz emek sarf eden herkese sonsuz teşekkürler. Her ne kadar siyasi düşünce olarak ayrı düşsek bile MHP´ye gönül vermiş tanıdığımız, zaman geçirdiğimiz herkes hakkını helal etsin. Fikirler düşünceler farklı olabilir ama hiçbir zaman kırıcı olma taraftarı değiliz. Bundan sonra yol arkadaşlarımızla inandığımız doğruda ve düşüncede İYİ Parti´de mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir, elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti Marmara Sezer emanet
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli