Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, şehit ailesini ziyaret etti

İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, şehit ailesini ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde 25 kişilik kurucu yönetim kurulunu oluşturup basının karşısına çıkan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Kurucu Başkan Arif Demir, daha önce söz verdiği gibi, ilk ziyaretini ilçemizin kırsal mahallelerinden Ormanlı Mahallesi´nde ikamet eden ş

Geçtiğimiz günlerde 25 kişilik kurucu yönetim kurulunu oluşturup basının karşısına çıkan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Kurucu Başkan Arif Demir, daha önce söz verdiği gibi, ilk ziyaretini ilçemizin kırsal mahallelerinden Ormanlı Mahallesi´nde ikamet eden şehit ailesine yaptı.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı emekli Jandarma Astsubayı Arif Demir ve beraberindeki partilileri Ormanlı Mahallesi´nde şehit babası Nihat Erdoğmuş karşıladı.
Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Nihat Erdoğmuş, "Devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.
Şehit babası Nihat Erdoğmuş ve partisinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehidin kabrinin yer aldığı şehitliği ziyaret eden İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Demir, kabri ziyaret ederek dua okudular. Daha sonra şehidin evine giden İYİ Parti heyeti, şehit annesi Asiye Erdoğmuş´un elini öpüp hayır duası aldılar.
Ormanlı Mahallesi´nde gerçekleştirilen şehit ailesi ziyaretinin ardından, çoğumuzun bilmediği bir konuyu basın mensuplarıyla paylaşan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, 1995 tarihinde Van İli Gürpınar İlçesinde PKK terör örgütü ile yapılan mücadele sırasında Jandarma Erimiz Gürdeniz Erdoğmuş şehit olduğunda kendisinin o tarihte Erdek İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı´nda Bölük Komutanı olarak görev yaptığını, şehit haberini Gürdeniz Erdoğmuş´un ailesine kendisinin vermek zorunda kaldığını hatırlatap, şehit haberi vermesinin hafızasında çok kötü bir anı olarak kaldığı itirafında bulundu. 

Ormanlı Mahallesi şehit ailesi ziyareti sona erdikten sonra Erdek´e gelmek üzere mahalleden ayrılan İYİ Parti Erdek heyeti, geldikleri Turan Mahallesi´nde bir kahvehanede mahalle muhtarı Nejat Akbay ve vatandaşlarla sohbet etti.
Son durağı Ocaklar Mahallesi olan İYİ Parti Erdek heyeti, burada da sahildeki çay bahçelerinde mahalle halkı ile bir araya geldi. Ocaklar halkının İYİ partililere yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı