Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Erdek kongreye gidiyor

İYİ Parti Erdek kongreye gidiyor

İlçe Başkanı Arif Demir: ?Erdeklilere teşekkür borçluyuz?

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ilçe teşkilatını kurdukları 19 Ocak 2018 gününden bugüne dek 74 üye kaydettiklerini açıkladı.
Erdeklilerin partilerine gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğunu vurgulayan Demir, şunları söyledi:
?Çok kısa bir süre içinde 74 üyeye ulaştık. Erdeklilere çok teşekkür ederim. Bu ilginin artarak süreceğine inanıyorum. Önümüzdeki bir-iki yıl içinde ülkemiz önemli seçimler yaşayacak. Hedefimiz, Erdek´te birinci parti olmak, Cumhurbaşkanlığı seçimini ise partimiz genel başkanı Meral Akşener´e kazandırmaktır. 23 kişilik yönetim kurulumuz, büyük bir sorumluluk duygusu içinde çalışmalarını sürdürüyor.?
1.1.1964 tarihinde Samsun´un Vezirköprü ilçesinde doğan, yıllardır Erdek´te yaşayan Demir, İyi Parti Erdek ilçe teşkilatının ilk kongresini 11 Şubat 2018 günü, parti binasında, saat 14.00´te, tüm üyelerin katılımıyla yapacağını sözlerine ekledi.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi şu gündem maddeleri ile yapılacak: ?Yoklama ve Açılış, Kongre Başkanlık Divanının Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası, Mali Raporun Okunması ve İbrası, Siyasi Konuşmalar, Seçimler, Dilek ve Temenniler.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Parti Erdek kongreye gidiyor
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli