Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İYİ Parti Balıkesir Teşkilatı basın karşısına çıktı

İYİ Parti Balıkesir Teşkilatı basın karşısına çıktı

İlimizde teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti, teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlimizde teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti, teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İYİ Parti´nin il ve ilçe teşkilatlarının basına tanıtıldığı toplantıya İYİ Parti Erdek, Bandırma, Gönen ve Manyas Teşkilatları da katıldı. 

İYİ Parti Balıkesir Kurucu İl Başkanı Nedim Tuna, ilk olarak basın mensuplarının geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı.
İYİ Parti´nin siyasi yelpazede milli merkezi temsil ettiğini, merkezin sağında veya solunda olmadığını ifade eden Tuna, İYİ Parti´yi; çok farklı siyasi gelenekten insanın, aynı partinin çatısı altında, gömleklerini çıkarmadan üzerlerinde vatanseverlik ceketi ile yer alan, kimsenin kendisini yabancı veya öteki hissetmeyen, çok farklı siyasi geleneklerden gelen insanların ortak payda olan Türkiye sevgisi ve Türkiye´nin parlak geleceğinde birleşen, farklı siyasal kimliklerin ortak bir paydada, normalleşen, parlamenter demokrasi, hukuk devleti, kalkınan Türkiye düşüncelerinde birleşen, gerilim ve dışlama politikaları ile ayrıştırılmaya çalışılan milletimizi, yeni bir icraat ve kalkınma ülküsünde buluşturacak parti olarak tanımladı.
Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Türk toplumu AKP´nin ayrışmayı ve kutuplaştırmayı körükleyen siyaset anlayışından artık yoruldu ve yıprandı. Toplumun büyük çoğunluğunun mutsuz olarak yaşadığı bir toplum güçlü olamaz. Toplumun büyük çoğunluğunun umudunu yitirmesi, ülkemizin birliği ve ülke ekonomisine en büyük tehdittir. En sıra dışı yeteneklerimiz, yetişmiş beyinlerimiz geleceği yurt dışında buluyorsa Türkiye´nin geleceği tehlikededir. Ayrıştırılmış toplumu yeniden bir araya getirmek ancak % 100´ü kucaklayarak mümkün olabilir. Bugün Türkiye´nin içinde bulunduğu ağır şartlar bütün vatanseverlerin birleşmesini gerektiriyor. Onun için biz % 100´e talip olacağız. Biz % 100´ü kardeş sayacağız. Birbirimize sarıldığımızda, Türkiye´nin gerçek gücünün ortaya çıktığına şahit olacağız. Hukuk devleti, parlamenter demokrasi ve kuvvetler ayrılığını tekrar tesis edeceğiz. Ayrımcılığın ve ötekileştirmenin olmadığı bir toplum isteyen herkesi, adil seçim, adil yönetim, adil yargı isteyen herkesi, parti devleti değil, hukuk devleti isteyen herkesi, ekonomik kalkınma ve adil bölüşüm isteyen herkesi, liyakat esasına göre yönetilen bir kamu düzeni isteyen herkesi İYİ Partiye davet ediyoruz. İYİ Parti sadece bizlerin değil % 100´ün umududur.?
Haber Merkezi



Skrotbil
15.01.2018 00:06:04
Paylasim icin tsk

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli