Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İşyeri yanan esnafa belediye ve Ticaret Odası yardım elini uzattı

İşyeri yanan esnafa belediye ve Ticaret Odası yardım elini uzattı

Geçimini biten meslekler kategorisi içinde yer alan mesleği icra eden İsmail Çelik´in yanan işyerinin elektrik tesisatı onarımını belediye üstlenirken, kullanılmaz hale gelen alet ve edevat ise Erdek Ticaret Odası (ETO) tarafından yenileri alınarak Çelik´

Geçimini biten meslekler kategorisi içinde yer alan mesleği icra eden İsmail Çelik´in yanan işyerinin elektrik tesisatı onarımını belediye üstlenirken, kullanılmaz hale gelen alet ve edevat ise Erdek Ticaret Odası (ETO) tarafından yenileri alınarak Çelik´e teslim edildi.
Erdek´te sıcak demir ustalığı işi yapan inşaat ve çiftçi aletleri üreterek geçimini sağlayan İsmail Çelik´in işyerinde geçtiğimiz günlerde çıkan yangınla zarar görmesiyle sıcak demirci ustasına yardım için ilk adımı Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba attı.
İsmail Çelik´in Atatürk Mahallesi´nde bulunan işyerinde geçtiğimiz günlerde elektrik tesisatından dolayı çıkan yangınla zarar görerek dükkanının içinde bulunan malzemeler kullanılamaz hale geldi.
İsmail Çelik´in işyerinin yandığını öğrenen Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, 5 metrekare dükkanının içinde alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan İsmail Çelik için Erdek Belediyesi ile Erdek Ticaret Odası (ETO)´dan yardım talebinde bulundu

Erdek Belediyesi ile Erdek Ticaret Odası, Muhtar Kaba´dan gelen yardım talebine kayıtsız kalmayarak İsmail Çelik´e ait işyerinde çıkan yangında kullanılamaz hale gelen malzemeler yenilendi.
Başına gelen talihsiz olayla büyük üzüntü yaşayan İsmail Çelik, yangında kullanılamaz hale gelen sprel taşı, el planyası ve kaynak makinasının yenilerine kavuşmasıyla büyük sevinç yaşadı.
Bir ara gözyaşlarını tutamayan İsmail Çelik, "Allah muhtarımızdan, belediyeden ve Erdek Ticaret Odası´ndan razı olsun." dedi.
İsmail Çetin´in demirci dükkanın da çıkan yangında kullanılamaz hale gelen elektrik tesisatı ise baştan aşağıya Erdek Belediyesi tarafından yenilendi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli