Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İstiridye kabuklarından süs eşyası üretiyor

İstiridye kabuklarından süs eşyası üretiyor

Erdekte Zafer Seçen isimli usta, deniz istiridye kabuklarını kullanarak elde ettiği süs eşyaları tatilcilerin ilgisini çekiyor.

Erdek`te Zafer Seçen isimli usta, deniz istiridye kabuklarını kullanarak elde ettiği süs eşyaları tatilcilerin ilgisini çekiyor.
İlkbahar aylarının gelmesiyle denizden topladığı istiridye ve midye türü deniz kabuklarıyla hediyelik eşyalar yaptığını söyleyen Zafer Seçen, deniz ürünü istiridye ve midye türlerinin kullanarak ürettiği hediyelik eşyaların. tatilini Erdek`te geçiren konuklarca büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Erdek Belediyesi`nin tahsis ettiği hediyelik eşya stantlarında satışının yapıldığı deniz ürünlerini kullanarak ürettiği hediyelik eşyaları zevkle işlediğini belirten Zafer Seçen, Erdek körfezinde çok çeşitli deniz kabukları bulunduğunu bildirdi.
Seçen, devamında şöyle konuştu: "Erdek tatil bölgesi olması nedeniyle, kış aylarında iş yerlerimiz kapalı oluyor. Bu dönemde plajlardan topladığım deniz kabukları ile değişik hediyelik ürünler yapıyorum. Yaz sezonu geldiğinde de bunları satıyoruz. Deniz kabuğu ile süslenmiş ürünler ilgi görüyor" dedi.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu