Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İstanbul´dan Erdek´e acı haber

İstanbul´dan Erdek´e acı haber

İstanbul Ortaköy Semtinde bulunan Reina Gece Kulübünde yaşanan terör saldırısında ölen isimler arasında Erdek´ten de bir isim var.

İstanbul Ortaköy Semtinde bulunan Reina Gece Kulübünde yaşanan terör saldırısında ölen isimler arasında Erdek´ten de bir isim var.

Reina Gece Kulübünde yılbaşı gecesi meydana gelen terör saldırısında şehit düşen özel güvenlik görevlisi Hatice Koç Karcılar´ın (27) yaşamını yitiren 39 kişi arasında yer alan haberi Erdek´e düştü.

Aslen Gümüşhaneli olan özel güvenlik görevlisi Hatice Koç Karcılar, Reina Gece Kulübünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit oldu. Acı haber, Koç´un ilçemizde yaşayan ailesine verildi.

Cenaze İstanbul´dan ilçemize dün getirilirken bugün öğle namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Yaşamını yitirmesi ile ailesi ve arkadaşlarını üzüntüye boğan Hatice Koç Karcılar´ın sosyal medya hesabından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu´nun fotoğrafı ile ?Severek geldiğim, görmek için göreve gelmek için can attığım yerdin. Artık her gördüğümde acı vereceksin´ notunu paylaştığı görülüyor.

Şehit haberini alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´da ailenin evine giderek başsağlığı diledi ve acılarını paylaştı.

Gümüşhane´nin Şiran İlçesi Yeşilbük Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve 20 yıldan beri Erdek´te yaşayan Hatice Koç´un babası Abdullah Koç, kızının 5 yıldan beri çeşitli güvenlik kuruluşlarında güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ve mesleğini çok sevdiğini söyledi.

Teröre lanet okuyan Abdullah Koç, "Ne diyeyim Allah belalarını versin. Bunlar kazanamazlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Mesleğini çok sevdiğinden de bunlar oldu. Cesurdu, yürekliydi. ?Yapma´ dedim, ?gitme´ dedim ama dinlemedi. Hatta son olaylarda, ?ortalık karışık kalabalık yerlere gitme´ dedim. 3-4 gün önce buradaydı ´Baba görevimiz icabı gitmemiz lazım´ dedi. Önüne geçemedik" diye konuştu.

Şehit olan güvenlik görevlisi Hatice Koç Karcılar´ın evli ve 3 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Haber:Tuncay ERTAN



Anahtar Kelimeler: İstanbul Erdek haber
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli