Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İstanbul Bilgi Üniversitesi Erdek´te

İstanbul Bilgi Üniversitesi Erdek´te

Erdek/Kapıdağ Yarımadası için önemli bir projeye imza atılacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencileri "Sürdürülebilir Tasarım Stüdyosu Erdek/Kapıdağ Yarımadası Projesi ´´nin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla ilçemizi ziyaret ettiler.

Erdek Ticaret Odası ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan "Sürdürülebilir Tasarım Stüdyosu Erdek/Kapıdağ Yarımadası Projesi ´´ kapsamında ilçemizi ziyarete gelen İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencileri Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı ziyaret etti.
Erdek Belediyesi´nde gerçekleşen ziyarette; Proje kapsamında bölgenin var olan üretim pratiklerini, sosyo-teknik ve ekolojik yapıyı bozmadan ve yabancılaştırmadan, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak şekilde yeniden ele almayı ve sosyal bağlam içerisinde yeniden yorumlamayı amaçlaması konuları görüşüldü.
Bilgi Üniversitesi öğrencileri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´dan bölgemizin güzellikleri, farklılıkları, kültürü ve tarihi zenginlikleri hakkında bilgi aldılar.
Bilgi Üniversitesi heyeti ile birlikte yapılan toplantıya, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Erdek Belediye Meclisi´nin CHP´li üyesi Canan Kırdar, İmar Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri katıldı



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı