Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İsmail Ok "Kaybedecek bir saniyemiz bile yok"

İsmail Ok

İYİ Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı İsmail Ok basın açıklaması yaptı

İYİ Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı İsmail Ok basın açıklaması yaptı.

İsmail Ok yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti heyetleri arasında 13 Kasım´da başlayan işbirliği görüşmeleri dün mutabakat ile neticelenmiştir.

Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir´imize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Belediye başkan adayı olarak girdiğim 2009 ve 2014 yerel seçimlerin de Cumhuriyet Halk Partisi tabanı verdikleri oylar ile şahsıma olan güvenlerini her daim göstermişlerdir.

Bu destek bana  her zaman güç vermekle birlikte omuzlarımdaki manevi sorumluluğu da artırmıştır.

Bu manevi sorumluluğun bilincinde olan bir kişi olarak CHP´nin kurumsal kimliğine her daim saygı duydum ve desteğini esirgemeyen mensuplarına da her ortamda şükranlarımı ifade ettim.

Şimdi de iki partinin ortak mutabakatı ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edildim. Öncelikle her iki partimize , Kuva_yi Milliye Şehri Balıkesir´imize ve Yüce Türk Milletine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Allah´ın izniyle 31 Mart akşamı her iki parti adına gireceğim bu yarışta , Kuva_yi Milliye Şehri Balıkesir halkının desteğiyle Belediye Başkanı seçileceğime olan inancım tamdır. Allah başımızı öne eğdirmesin.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde ;

Balıkesir´imizin adını tarihe altın harflerle yazdıran Kuva_yi Milliye Kahramanlarının evlatlarına adalet ve liyakat ile hizmet edeceğim .

Maalesef ; Balıkesir´imiz son beş yılda gerginlik ve kutuplaşmadan yeterince kaybetti. Oylarıyla seçtiği Belediye Başkanı tehditle istifa ettirildi . Yerine atanan da henüz yılını doldururken yine saf dışı bırakılmıştır. Maalesef şu anda Belediyemizin hali içler acısıdır.

Kısacası kaybedecek bir saniyemiz bile yok. Gün birlik ve beraberlik günüdür.

Her iki partinin  uzlaşmasında büyük fedakarlık yapan Milletvekilimiz Sayın Ahmet Akın beye bütün kamuoyu huzurunda teşekkür ediyorum.

SELAM OLSUN , söz konusu Balıkesir´imiz ve Cennet Vatanımız olunca gerisi teferruattır diyenlere ... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı