Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İskele Beldesi sanatçılarla coştu

İskele Beldesi sanatçılarla coştu

Balıkesir-İskele Beldesinde Cumhuriyet coşkusu dolu dolu kutlandı.

Balıkesir-İskele Beldesinde Cumhuriyet coşkusu dolu dolu kutlandı.
İskele Beldesindeki Cumhuriyet kutlamalarında sahne alan sanatçılardan İbrahim Erkal, İlhan Altın ile Gönül Bayrak birbirinden güzel söyledikleri şarkılarıyla halkı coşturdu.
İskele Belediyesi`nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinliğe, sanatçılardan İbrahim Erkal, İlhan Altın ve Gönül Bayrak katıldı.
İskele Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik 29 Ekim günü saat 19:30`de saygı duruşu ve hep birlikte İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren İskele Belediye başkanı Ayhan Aşık, Bizler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çok önemsiyoruz, her 29 Ekimde elimizde bayraklarımızla sokaklarda tek yürek tek bilek coşkuyla kutluyoruz. Ay-Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sonsuza kadar devam ettireceğiz." dedi.
Belediye önünde düzenlenen ve sunuculuğunu Gazeteci Emrah Çakmak`ın yaptığı halk konserine İskele Belediye Başkanı Ayhan Aşık, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Belediye-İş Sendika Başkanı Yüksel Özden, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, CHP Savaştepe İlçe Başkanı Ali Kar, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, CHP Sındırgı İlçe Başkanı Ekrem Metin, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz ve vatandaşlar katıldı.
Konserde sahne alan İbrahim Erkal, İlhan Altın ve Gönül Bayrak`ın muhteşem performansları, şarkıları, türküleri ve birbirinden renkli esprileri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatırken, konseri dinlemeye gelen yaklaşık 1500 kişi hoş dakikalar geçirdi.
Sanatçılar şarkılarıyla halkı coştururken, belediye önünde gökyüzüne bırakılan havai fişek gösterileri gökyüzünü aydınlatıyordu.
Havai fişek gösterisinde protokol üyeleri ile izleyiciler birlikte 10. Yıl Marşına eşlik etti. 
Program sonunda Sanatçılara çiçek ve plaketlerini, İskele Belediye Başkanı Ayhan Aşık, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Belediye-İş Sendika Başkanı Yüksel Özden, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz birlikte verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false