Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Işık´la durmak yok yola devam?

Işık´la durmak yok yola devam?

Erdek AK Parti Gençlik Kolları seçimi yapıldı

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları seçimi 5 Kasım 2017 Pazar günü parti binasında gerçekleştirildi.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Işık´ın dışında seçime katılan başka bir liste olmayınca seçime tek liste katılan Burak Işık ve ekibi yeniden seçildi.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Kongresine; AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve MKYK üyesi Furkan Köse, AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan ile gençlik kolları üyeleri katıldı. 

89 delegenin katıldığı kongrede açık oylama yapılarak tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Burak Işık, tekrar seçildi.
Yeniden başkan seçilmesinin ardından partililerine hitaben teşekkür konuşması yapan Işık "Üstlenmiş olduğumuz görevimizin değerli ve kutsal olduğunun bilincinde hareket edeceğimize buradan söz veriyorum. İlçemizde partimizin bayrağını en iyi yerlere getirmek için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AK gençlik olarak mazlumların yanında olacağımıza söz verdik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın izinde bu davada yürümeye devam edeceğiz. Kongremiz, ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun katılan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Burak Işık´ın yeniden başkanlığa seçildiği Gençlik Kollarında şu isimler yer aldı: Kader Kan, Uğurcan Ali Kuzu, Kemal Eray Kaplan, Mustafa Ölçek, Kübra Alioğlu, Duygu Güner, Savaş Kapucu, Mustafa Karcı, İlhami Üner, Cavit Özdemir, Muhittin Özuysal, Uğur Çakır, Muhammed Barut ve Gamze Uysal. Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Işık durmak yola devam
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli