Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İşadamı Hakan Öztürk:Ticaret Odasının başında sanayici bir kişinin bulunması yararlıdır

İşadamı Hakan Öztürk:Ticaret Odasının başında sanayici bir kişinin bulunması yararlıdır

Bandırma Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Öztürk, 9 Mayısta yapılacak Ticaret Odası seçiminde, Odanın başında sanayi kimlikli bir işadamının bulunmasının yararına inandığını açıkladı.

Bandırma Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Öztürk, 9 Mayıs`ta yapılacak Ticaret Odası seçiminde, Odanın başında sanayi kimlikli bir işadamının bulunmasının yararına inandığını açıkladı.
Erdek`in bir turizm kenti olduğuna, Bandırma`nın ise sanayi kenti kimliği taşıdığına işaret eden Öztürk, şu değerlendirmede bulundu:
"Seçimde, 3 numaralı meslek komitesinde oy kullanacağım. Bandırma`nın bir sanayi kenti olduğu gerçeğine paralel şekilde, Oda seçiminde yıllardır Bandırma sanayisi içinde bulunan Nihat Yazıcı ve ekibini destekliyorum. Doğru zamanda, doğru yere gitmek gerekir. Bu bağlamda Bandırma, Manyas, Gönen ve Erdek bir bütün olarak değerlendirmelidir. Ben, Osman Kocaman`dan sonra Nihat Yazıcı ekibinin, aynı vizyon ile Bandırma`yı yine sanayi kenti olma yolunda geliştireceklerine inanıyorum."
Öztürk, bu düşüncelerinin başkanlığını yaptığı Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği`ni (BANSİAD) bağlamadığını sözlerine ekledi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false