Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İşadamı Kadıoğlu

İşadamı Kadıoğlu

?Vehbi Koç, çok iyi dostumdu?

Kadıoğlu Oto Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Bandırma Kadıoğlu Fiat Ana Bayii Selçuk Kadıoğlu, 1946 yılından beri Koç Holding çatısı altında çalışmaktan mutluluk duyduğunu açıkladı.
Koç ailesi içinde, ülke genelinde 5 milyon kişinin ekmek yediğine dikkat çeken Kadıoğlu, şunları söyledi:
?Rahmetli Vehbi Koç ile 1950 yılından beri tanışıyorduk. Yaz aylarında yıllarca Erdek Pınar Oteli´ne gelmişti. Erdek´e geldiğinde, mutlaka bize, Bandırma´daki evimize uğrardı. Çok iyi bir aşçı olan eşim, onun sevdiği yemekleri kendi elleriyle hazırlardı. Ona özel koyun yoğurdu, köy ekmeği, mantı, güveç ve çok sevdiği sütlü tatlı ikram ederdik. Geçtiğimiz günlerde oğlu Mustafa Koç´u da yitirdik. O da çok iyi bir işadamıydı, şimdi onun yerine holdingin yönetim kurulu başkanlığına gelen kardeşi Ömer Koç da.?
Kadıoğlu Oto Ticaret A.Ş. çatısı altında hâlen 85 kişinin çalıştığını belirten 76 yaşındaki Selçuk Kadıoğlu, şu değerlendirmede bulundu:
?Oto satışında artık eski işler kalmadı. Ciro artsa da kârlılık oranları çok düştü. İşyerlerimiz kira olsa ayakta kalmak mümkün değil. Bu koşullarda ayakta kalmaya çalışıyoruz. Şirketimiz bünyesinde 50 çalışanımız var. Aileleriyle birlikte yaklaşık 300 kişilik bir aileyiz.?
İçinde bulunduğumuz ekonomik ortam ve koşullarda en kazançlı işin depoculuk olduğuna dikkat çeken Kadıoğlu, ?Bu ortamda emlak alım-satımı bile daha kâr getirici bir iş? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: İşadamı Kadıoğlu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli