Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İş imkanı artık bir telefon kadar yakın

İş imkanı artık bir telefon kadar yakın

İş Kur İl Müdürlüğünden elde edilen bilgiye göre, Türkiye İş Kurumu facebook ve twitterden sonra, Vatandaşlar, 444 75 87 numaralı Telefon ile Türkiyenin her yerinde İŞKUR İl Müdürlüklerine daha çabuk ulaşarak, hizmetleri ile ilgili bilgi...

İş Kur İl Müdürlüğü`nden elde edilen bilgiye göre, Türkiye İş Kurumu "facebook ve twitter"den sonra, Vatandaşlar, 444 75 87 numaralı Telefon ile Türkiye`nin her yerinde İŞKUR İl Müdürlüklerine daha çabuk ulaşarak, hizmetleri ile ilgili bilgi alabilecek.
Türkiye İş Kurumu vatandaşların "4447587"yi tuşlayarak tüm İl Müdürlükleri`ne ulaşabilmesi için çalışma başlattı. Vatandaşlar, İŞKUR İl Müdürlüklerine daha çabuk ulaşarak, bilgi alabilecek. Türkiye İş Kurumu İŞKUR, iletişimle ilgili çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 2012`de "facebook ve twitter" uygulamalarına geçerek Kurumun faaliyetleri ile ilgili sosyal medyada düzenli bilgi paylaşımına başlayan İŞKUR, aşamalı olarak tek numaralı sisteme geçiyor.
Yurt genelinde kullanıma açılacak "4447587 (44 İŞKUR)" ile artık Türkiye`nin her yerinde doğrudan İŞKUR İl Müdürlüklerine ulaşılabilecek. Bulundukları illerde bu numaraları çeviren vatandaşlar o ildeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü`yle görüşebilecek. 2013`te hizmete başlayan uygulama kısa bir süre içerisinde 81 ile yayılacak. "44 İŞKUR" ile tüm vatandaşlar İl Müdürlüklerine daha kolay ulaşmanın yanı sıra Kurum hizmetleriyle ilgili bilgi de alabilecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli