Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

INNA ve Yıldız Tilbe Kaya Rockta sahne aldı

INNA ve Yıldız Tilbe Kaya Rockta sahne aldı

Dünyaca Ünlü sanatçı İnna Erdek Seyitgazi Kaya Rock Discoda sahne aldı. Binlerce hayranının büyük tezahüratları altında sahneye çıkan Romen sanatçı Dünya dillerinde HIT olan parçası HOTu seslendirdi.

Dünyaca Ünlü sanatçı İnna Erdek Seyitgazi Kaya Rock Disco`da sahne aldı.
Binlerce hayranının büyük tezahüratları altında sahneye çıkan Romen sanatçı Dünya dillerinde HIT olan parçası HOT`u seslendirdi.
Önceki akşam Kaya Rock Disco`da sahne alan Dünyaca ünlü Romen Sanatçı İnna albüme adını verdiği HOT parçasıyla kendisini izlemeye gelen hayranlarını coşturdu. Daha sonra Days Nights, Love, Fever Left Right, Amazing Ladies ve Deja Vu parçalarını seslendirdi. Birbirinden güzel Rus dansçılarının kendisine eşlik ettiği Kaya Rock`ta  yer yerinden oynadı. INNA gecenin ilerleyen saatlerine kadar unutulmaz bir performans sergiledi. Kaya Rock`a gelen hayranlarını gecenin ritmine ayak uydurdu. Erkek hayranları ise INNA`yı yakından görmenin heyecanını fırsata dönüştürerek cep telefonları ile bu anı ölümsüzleştirdi. İNNA`nın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi alkış alırken, giydiği kostüm ise muhteşemdi. INNA`ya DJ Mert Yücel eşlik etti.
Diğer yandan dün gece Kaya Rock`ta Yıldız Tilbe hayranlarıyla buluştu. Discoyu dolduran yaklaşık 4 bin kişiyi şarkılarıyla çoşturan Tilbe, repertuarında bulunan eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı