Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İnceoğlu, Turban Tatil Köyünde

İnceoğlu, Turban Tatil Köyünde

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Turban tatil Köyünü ziyaret ederek, tesislerin yeni müdürünü kutladı.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Turban tatil Köyünü ziyaret ederek, tesislerin yeni müdürünü kutladı.
Akçay Belediye Başkanı İnceoğlu, Akçay Turban Tatil Köyü Müdürü Burhan Han`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Körfez bölgesinin ilk turizm işletmelerinden olan Akçay Turban Tatil Köyü`nü ziyaret ederek işletme Müdürü Burhan Han`la görüştü. 
Turban Tatil Köyü`nün yeni Müdürü Han`a, hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan İnceoğlu, kendisinin de yıllar önce Turban Tatil Köyü`nde Müdür yardımcısı olarak görev yaptığını belirterek, "Tesisin turizm sektörü için önemli bir işletme olduğunu düşünüyorum. Önceki yıllarda bu tesiste görev yapmış birisi olarak yeninden burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.
Akçay Turban Tatil Köyü Müdürü Burhan Han`da ziyaret nedeniyle Başkan İnceoğlu`na teşekkür ederek, tesisin toplam 1200 yatak kapasiteli olduğunu ancak, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle şu an 850 yatak olarak hizmet verdiklerini belirterek, "Turizm işletmesi olarak bulunduğumuz yöre halkı ve yerel yönetimleri ile uyumlu olmaya özen gösteriyoruz.  Tesisimizin bar, restaurant ve havuzları işletme müşterilerimiz haricinde dışarıdan vatandaşlarımıza da hizmet veriyor" dedi. 
Müdür Han, bakım ve onarım çalışmalarının kış mevsiminde hız kazanacağını ve tesisin baştan sona restore edileceğini İnceoğlu`na anlattı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli