Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İmalat sanayisi WIN EURASIA Metalworking´de buluşuyor

İmalat sanayisi WIN EURASIA Metalworking´de buluşuyor

WIN EURASIA Metalworking Fuarı´na Gönen Ağaç ve Maden İşleri Sanatkarları Esnaf Odası delegasyonları da katılıyor.

WIN EURASIA Metalworking, 9-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi´nde imalat sanayisini buluşturuyor.
Bu yıl 22. kez düzenlenen WIN Eurasia Metalworking, Metalworking Eurasia, Surface Treatment Eurasia ve Welding Eurasia fuarlarını bir araya getirecek. Ziyaretçiler, birbiriyle doğrudan ilişkili 3 fuarın sinerjisi ile sac işleme teknoloji zincirinin tamamına tek bir çatı altında ulaşma şansı elde edecek. 9 ülkeden 368 katılımcının 11.000 m2 alanda yeniliklerini sergileyeceği fuara Almanya ise hükümetlerinin desteği ile pavilyon katılımı sağlayacak.
WIN EURASIA Metalworking boyunca, Türkiye´nin dört bir yanından 40 farklı Anadolu delegasyonunun ziyaret edeceği fuarda Gönen Ağaç ve Maden İşleri Sanatkarları Esnaf Odası delegasyonları da yer alacak.
Ekonomi Bakanlığı desteği ile sürdürülen Uluslararası Alım Heyeti programı kapsamında BAE, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Filistin, Güney Afrika, Gürcistan, Hindistan, Irak, İsrail, Kosova, Lübnan, Mısır, Moldova, Pakistan, Umman, Ürdün, Sudan, Suudi Arabistan ve Tunus, Yunanistan olmak üzere 22 ülkeden satın almacı gruplar ağırlanacak. Ayrıca, davetli editör grubu kapsamında İngiltere ve Slovenya´dan editörler de fuarı ziyaret edecek.
Fuar, 09-11 Şubat 2017 günleri 10.00 - 18.30 saatleri arasında, 12 Şubat günü ise 17.30´a kadar ziyaret edilebilecek. WIN EURASIA Metalworking Deutsche Messe AG´nin 2017 endüstriyel etkinliklerinin ilk durağı olacak. İkinci buluşma ise, 16-19 Mart tarihleri arasında TÜYAP´ta düzenlenecek olan WIN EURASIA Automation fuarında yaşanacak.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli