Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İlköğretim Öğrencisi Küçük Şafak Toprağa Verildi

İlköğretim Öğrencisi Küçük Şafak Toprağa Verildi

Balıkesirin Gönen ilçesinde, boş bir evin bahçesinde ölü bulunan ilköğretim 8.sınıf öğrencisi Şafak Ortan (14) toprağa verildi.

Balıkesir`in Gönen ilçesinde, boş bir evin bahçesinde ölü bulunan ilköğretim 8.sınıf öğrencisi Şafak Ortan (14) toprağa verildi.
Bursa Adli Tıp Kurumu`nda yapılan otopsisinin ardından ilçeye getirilen Ortan`ın cenazesi, Plevne Mahallesi`ndeki Plevne Camisi`nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi. Tabut, mezarlığa kadar omuzlarda taşındı. Cenazeye Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ailesi ve sınıf arkadaşları katıldı. Oldukça bitkin görünen ve ayakta güçlükle duran baba Ufuk Ortan, taziyeleri kabul etti.
Mehmet Çanakçı İlköğretim Okulu öğrencisi olan Şafak Ortan`ın anne ve babasının ayrı yaşadığı, bu sebeple dayısının yanında kaldığı belirtildi. Ortan, geçen salı sabahı gittiği okuldan eve dönmeyince ailesi durumu karakola bildirmiş, aramada Gündoğdu Mahallesi 57 Sokak`taki çocuk parkının yanındaki terk edilmiş bir evin avlusunda cansız bedeni bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli