Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İlkhaber Gazetesi, emeği geçen Yazarlarını unutmadı

İlkhaber Gazetesi, emeği geçen Yazarlarını unutmadı

Nesrin Aydoğmuş, Sayim Alkazak ve Erhan Göçmene İlhaber Gazetesine katkılarından dolayı, 21. kuruluş yıldönümü etkinliği içerisinde Hizmet Ödülü verildi.

Nesrin Aydoğmuş, Sayim Alkazak ve Erhan Göçmen`e İlhaber Gazetesi`ne katkılarından dolayı, 21. kuruluş yıldönümü etkinliği içerisinde `Hizmet Ödül`ü verildi. Bandırma Kent Konseyi, `Kadın Meclisi üyelerinden oluşan bir grup da bu sade törenin yapıldığı gazete yönetim binasında hazır bulundular. 
Ödülleri; Emekli Öğretmenlerimizden, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı, Yazar Nesrin Aydoğmuş`a İlkhaber Yayın Grubu adına Neşe Can Kuruoğlu, Gazeteci-Yazar Sayim Alkazak`a İlkhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tosun, emekli Deniz Astsubaylarımızdan Gazeteci-Yazar Erhan Göçmen`e de Gazeteci-Yazar Engin Arıcan verdiler.
Kent Konseyi `Kadın Meclisi Üyeleri`
Bandırma Kent Konseyi `Kadın Meclisi Üye`lerinden bir grup İlkhaber Gazetesi`ne 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirerek İlkhaber Yayın Grubu Murahhas Üyesi Nece Can Kuruoğlu ile de bir süre görüştüler. 
Görüşme sırasında Gazeteci-Yazar Engin Arıcan, Sayim Alkazak, Erhan Göçmen ve İlkhaber Yayın Grubu Genel Müdürü Necdet Mancılık ile Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tosun da hazır bulundular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli