Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İlk maçta hayal kırıklığı

İlk maçta hayal kırıklığı

Manyas Belediyespor: 0 Gönen Karyışakaspor: 2

Marmara Grubu 1.Amatör kümede mücadele eden Manyas Belediyespor sezonun ilk maçında rakibi Gönen Karşıyaka spor´a 2-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.
Manyas Şehir stadında oynanan maçı Berkay Ağış, Fırat Özgen ve Yusuf Başçı yönetirken Manyas Belediyespor sahaya Muharrem Demircan, Erkal Tekin, Ahmet Karan, Mustafa Yüce (Yunus Emre Gözel), Yiğithan Akar (Mehmet Dinmez), Müslüm Karataş, Servet Saygın, Halis İçöz, İlhan Aygün, Bilal Gevgin, Tarık İnanır (Emre Gündüz) şeklinde çıktı.
Konuk Karşıyakaspor ise Oğuzhan Buluşlu, Hasan Çakır, Osman Yaşar (Ömer Demir), Selçuk Tatlı, Tolga Süren, Tugay Bakır, İsmail Hakkı Kanlıray, Tarık Yürük, Serdar Güner (Emre Aydın), Enes Kasap ve Özgür YıImaz (Ekrem Demir) şeklinde sahada yer aldı.
Her iki yarıda da Karşıyakaspor´un daha iyi oynadığı maçta goller ilk yarıda geldi. 30.dakikada İsmail takımını 1-0 öne geçirirken, 44.dakikada da Selçuk kaleci Muharrem´in iki kez topu kurtarmasına rağmen üçüncü defasında takımının ikinci golünü attı.
Maçın ikinci yarısında iki sarı kart gören Erkal Tekin gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Yeni sezona mağlubiyet ile başlayan takımın antrenörü Samet Sarıhan takımının eksikliklerini gördüğünü bundan sonra ki maçlardaü eksiklikler giderilerek, daha güzel sonuçlar alacaklarını söyledi.
Haber : Süleyman Özaydın



Anahtar Kelimeler: maçta hayal kırıklığı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı