Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İlik nakli bekleyen Derya meclisi gündeminde

İlik nakli bekleyen Derya meclisi gündeminde

Bandırma Belediyesi Şubat 2016 Ayı Olağan Meclis Gündeminde ilik nakli bekleyen Derya için destek verilmesi kararı alındı.

İlik nakli bekleyen Derya Zeren için Bandırma tek yürek olurken, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza konuya sessiz kalmayarak konuyu hem Meclis gündemine taşıdı, hem de Belediye Binası içinde kampanya ile ilgili afişler astırdı.
Bandırmalı olarak her konuda olduğu gibi kök hücre ve kan bağışı konusunda da tek yürek olmaları gerektiğini işaret eden Mirza, ?Derya kızımız ve tüm ilik nakli bekleyenler için uygun kök hücre bulunmasında da seferber olmalıyız. Bu konuda herkesten destek bekliyorum.? dedi.
Mirza, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?6-7 Şubat 2016 saat 11:30- 17.30 saatlerinde Bandırma Nikah salonunun önünde kan bağış aracına gelerek kan bağışlayabilirsiniz. Kök hücre bağışı yapmak istiyorum diye de belirtmeyi unutmayınız. 18-50 yaş aralığında ve sağlıklıysanız size en yakın Türk Kızılayı´na bağlı Gönüllü Verici Merkezi´ne giderek kök hücre bağışında bulunabilirsiniz. Kök hücre bağışı ile ilgili detayları http://www.kanver.org/sa?/kan-hizmetleri/kok-hucre-bagisi/53 linkinden öğrenebilirsiniz.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli