Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İlgen, eşi için mevlit okuttu

İlgen, eşi için mevlit okuttu

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi, Erdek Belediye Meclisinin eski AK Partili Üyelerinden Mustafa İlgen, Erdek Çarşı Camiinde 1 yıl önce vefat eden eşi Vildan İlgen ile vefat eden akrabaları için mevlit okuttu.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi, Erdek Belediye Meclisinin eski AK Partili Üyelerinden Mustafa İlgen, Erdek Çarşı Camii`nde 1 yıl önce vefat eden eşi Vildan İlgen ile vefat eden akrabaları için mevlit okuttu. 
Dün öğle namazından sonra okutulan mevlit, İstanbul Üsküdar Müftülüğü görevlilerinden İmam-Hatip Abdullah Demir hocamız tarafından başladı.
Demir, hocamızın ardından mevlit okunması İrfan Güngör, Mustafa Bican, Mehmet Aydın, Nafis Sicim, Yücel Yılmaz, Cengiz Aksın ile Saffet Sert hocalarımız tarafından okunarak devam etti.
Mevlit törenine, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Erdek İlçe eski Başkanlarından Ömer Erdoğan ve Hikmet Onay, Erdek Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi Halil Aydöner, İlgen ailesinin akrabaları ve yakınları katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli