Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İlgen ailesinin acı günü

İlgen ailesinin acı günü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın kız kardeşinin kayınpederi Mehmet İlgen (84) vefat etti.

WqydD.jpg
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın kız kardeşinin kayınpederi Mehmet İlgen (84) vefat etti.
Mehmet İlgen, hastalığının ağırlaşmasından dolayı yaklaşık 3 aydır evinden dışarı çıkamıyordu. Pazartesi günü evinde aniden rahatsızlanan Mehmet İlgen önce Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Burada doktorların yaptığı kontrolden sonra Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırılan İlgen, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayıp aynı günün akşamı yaşama veda etti

Mehmet İlgen`in vefatı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan Erdek`e gelerek, İlgen ailesinin konutunun bulunduğu Halitpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesindeki eve bizzat giderek acılı aileye taziyede bulunduktan sonra cenaze törenine katıldı.

84 yaşında hayatını kaybeden Mehmet İlgen için Çarşı Camisinde 26 Şubat Salı günü ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı ve okunan dualardan sonra Mehmet İlgen, Erdek İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan`ın kardeşi Mustafa Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan,  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Erdek, Gönen, Bandırma ve Biga kaymakamları, çevre belediye başkanları, Marmarabirlik başkanı Hidamet Asa ile yakınları ve sevenleri katıldı.
84 yaşında vefat eden Mehmet İlgen, üçü erkek, üçü kız altı çocuk babasıydı.
Merhum Mehmet İlgen`e Allah`tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına, sevdiklerine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.


Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı