Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İlçenin tek hamamı yıkıldı

İlçenin tek hamamı  yıkıldı

Atatürk Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde bulunan eski hamam yıktırıldı.

Atatürk Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde bulunan eski hamam yıktırıldı. Erdek Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlayan ve yıllardır kiralanmayan mülkünü yıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, “Bu binanın yerine, içinde fitness aletleri bulunan bir spor merkezi yapmak istiyoruz” dedi. Spora büyük önem verdiklerini vurgulayan Sarı, şunları söyledi:
“Sporun, çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruması yararının yanı sıra sağlıklı bir toplum yetişmesindeki katkıları da büyüktür. Bu nedenle spora büyük önem veriyoruz. Yıktığımız bu binanın yerine de, tüm Erdeklilerin yararlanacağı bir spor merkezi yapmayı planlıyoruz.”



Reha Uluçay
14.12.2014 21:05:12
Spor vb şeyler önemli ama o tip salonlar vsler kapalı spor salonu bünyesinde de halledilebilir diye düşünüyorum. Her ilçede, Erdek gibi geniş bir yörede hem halka hemde ziyaretçilere hitap edebilecek mimari açıdan şık ve kullanışlı bir Türk hamamı yapılabilir. Bayanların kına günleri yapabileceğivb kullanımlar hareket getirebilir.

Cenk işleyen
19.12.2023 11:29:56
Koskoca erdek'te bir hamam olması bayağı bir sıkıntı yıkıp spor salonu yapacağız demişsiniz oraya bir spa merkezi bir spor salonunda yapılmadı erdek'te zaten düzgün bir spor salonu da yok turizm merkezi olan bir yere yakışmıyor bunlar

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli