Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İlçede mezuniyet heyecanı

İlçede mezuniyet heyecanı

2010-2011 Eğitim yılında Erdek Lisesinden mezun olan 47 öğrenci Erdek Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikle diplomalarını aldılar.

2010-2011 Eğitim yılında Erdek Lisesinden mezun olan 47 öğrenci Erdek Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlikle diplomalarını aldılar. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Müftüsü Vehbi Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, sivil toplum dernek yöneticileri, öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı kutlama Erdek Lisesi Müdürü Ali Yongalı`nın yaptığı konuşma ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan`ın günün önemi üzerine yaptığı konuşmanın ardından okunan şiirler ve mezunlar adına okul birincisi Neslihan Koç`un konuşması ile devam eden etkinlikler yine okul birincisi tarafından kütüğe plaket çakılmasıyla devam etti.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Erdek`te eğitim kurumlarına yaptığı katkılarından ötürü Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a verdiği plaket sonrası diploma törenine geçildi.
Sınıf Öğretmenlerinin mezun olan öğrencilere verdikleri diplomalar sonrası bir araya gelen öğrenciler büyük bir coşku ile keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Ve geleneksel olarak her yıl yapıldığı gibi misafirlere pilav, ayran ve tatlı ikramı ile 2010-2011 eğitim yılı sona erdi.
Kız Meslekte mezuniyet töreni
Erdek Kız Teknik ve Meslek Lisesinde mezuniyet töreni vardı. Okul müdürlüğü tarafından düzenlenen mezuniyet törenine Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından kutlamaların açılış konuşması Okul Müdürü Zuhal Ercan tarafından yapıldı. Günün ikinci konuşması, geleceğimizi şekillendireceklerini düşündüğümüz hanımlarımızın donanımlı olabilmeleri için hep beraber sürdürdüğümüz çalışmalarımıza daha da hız vermeliyiz sözleriyle başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan tarafından yapıldı.
Okul birincisi Nihan Hanımgür`ün ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Yiyecek ve İçecek hizmetler bölümü ile Giyim Üretim Alanı birincileri olan Deniz Yanardağ ve Büşra Vişne`nin ödülleri ise Erdek Yüksek Okul Müdürü Serdar Yumuşak tarafından verildi.Bu arada eğitim yılı boyunca okula destekleri olan Okul Aile Birliği üyelerinin tanıtımı misafirler ve veliler tarafından ilgi ve coşkuyla karşılandı.
Bayrak, Flama ve Önlük devir teslimi sonrası eğitim yılı içinde başarılı çalışması olan öğrencilere sertifikaları verilmesi ile devam eden etkinliklere tüm mezunların diplomalarını almaları sonrası bir araya gelerek keplerin atılmasıyla merasimler sona erdi. Ve son olarak okul öğrencileri tarafından misafirler için  hazırlanan ikramlarla mezuniyet törenleri tamamlandı.
Atatürk İ.Ö. O`da mezuniyet heyecanı
2010-2011 Eğitim yılı Erdek Atatürk İlköğretim okulunda düzenlenen mezuniyet balosuyla sona erdi. Çok rüzgarlı bir havada yapılan tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından okul müdürü Orhan Elik`in günün anlamı üzerine yaptığı konuşma ile başladı. Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan`da yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Konuşmalardan sonra devam eden etkinlik okul öğrencilerinin hazırladığı konserle devam edildi. Etkinlikğin ardından, mezun olan öğrenciler adına plaket takılmasından sonra mezunlara sınıf öğretmenleri tarafından diplomaları verildi. Son olarak mezun olan tüm  öğrenciler yan yana gelerek büyük bir coşkuyla keplerini havaya atarak eğitimlerinin ilk 8 yılını tamamlamış oldular.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli