Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İlçe Tarım ve Ziraat Odası tarım fuarında

İlçe Tarım ve Ziraat Odası tarım fuarında

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile Erdek Ziraat Odası yönetimi Kepsutta açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile Erdek Ziraat Odası yönetimi Kepsut`ta açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.
Balıkesir`de bu yıl 3. kez düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında incelemelerde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü ile Ziraat Odası yöneticileri fuara hayran kaldı.
Balıkesir`in Kepsut ilçesinde düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı`na, Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Murat Yazar ile müdürlük çalışanları, Erdek Ziraat Odası Başkanlığından ise Ziraat Odası Meclis Başkan Vekili İbrahim Kaba ile yönetim kurulu üyelerinden bir kısmı katıldı.
Fuar sonrası ilçeye dönen heyet, yaptıkları açıklamada, Kepsut`ta açılan 3. Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarına hayran kaldıklarını ifade etti.
Bu tür fuarlara katılımın çok önemli olduğuna değinen Erdek heyeti, "Tarım ve Hayvancılık işi ile uğraşan çiftçilerimiz, buradaki teknoloji ve imkanları kendi hayvanlarında ve topraklarında uyguladıklarında emek ve iş gücünden önemli ölçüde istifade edebilirler" dedi.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı