Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

İlçe Stat zemininde düzeltme çalışmaları başladı

İlçe Stat zemininde düzeltme çalışmaları başladı

Yoğun geçen kış sezonunun ardından stat da yer yer bozulan bölgelerde düzeltme çalışmaları başladı.

Yoğun geçen kış sezonunun ardından stat da yer yer bozulan bölgelerde düzeltme çalışmaları başladı.
Erdek Belediyesi`nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı özel bir ekiple çalışmalara başlanan Erdek 18 Eylül İlçe Stadının bozulan alanları düzeltiliyor.
Balıkesir Süper Amatör kümede yer alan takımların maç yaptıkları en iyi zeminlerinden biri olan Erdek 18 Eylül İlçe Stadı bakıma alındı. 
Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nün ekipmanlarıyla yapılan bakımda, zemine çim havalandırması ve vertikat işlemleri yapıldı. Bu işlemlerin bitimi ile birlikte zemine tohum ve gübre verilecek. Daha sonra zemin önümüzdeki maçlara kadar dinlenmeye bırakılacak.
Erdek 18 Eylül İlçe Stadı Görevlisi Şenol Çakır`ın bizzat yerinde takip ettiği çalışmalarda yoğun maç trafiği ve ağır kış sezonundan dolayı stat ta bozulan çim alanlarda iyileştirme çalışmalarının hızla sürdüğü gözlendi.
Yapılan çalışmaların hemen başlamasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Erdekspor Antrenörü Haydar Akyüz, bu yıl özellikle yaşanan ağır kış şartlarının yanı sıra yoğun maç trafiğinin çim zeminde belli alanlarda futbol oynamayı zorlaştırdığını söyledi.
Stat görevlisi Şenol Çakır ise, Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekiplerin verdikleri destekle kısa süre içinde stat zemininin düzgün hale geleceğini belirtip, 2012/2013 futbol sezonuna sahamızı mükemmel bir şekilde Erdekspor`un hizmetine sunacaklarını açıkladı.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı