Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan:

Sportif çalışmalar, öğrenci başarısının anahtarıdır”

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, “Sportif faaliyetler, öğrenci başarısının anahtarıdır” dedi. İlçelerindeki beden eğitimi öğretmenlerini başarılı bulduğunu belirten Ceylan, şunları söyledi:
“Öncelikle atletizm dalında çok başarılıyız. Niyazi Gülhan’ın yönetimindeki öğrencilerimiz, atletizmde önemli başarılara imza atıyorlar. Ayrıca voleybol ve masa tenisinde de başarılıyız. Son olarak güreş kursu da açtık. Beden eğitimi öğretmenlerimizin gözetiminde gerek Halk Eğitim Merkezi, gerekse Erdekspor Kulübü bünyesinde gerçekleşen çalışmalardan çok memnunum. Sporda başarılı olan öğrenci, derslerinde de başarıyı yakalıyor.”
İlçelerinde, 290 öğretmenin, 3610 öğrenciye eğitim-öğretim verdiğine işaret eden Ceylan, hiçbir branşta öğretmen açığının bulunmadığını belirtirken, şunları söyledi:
“Hâlen hiçbir okulumuzda ikili eğitim-öğretim yapılmıyor. Sadece, binası olmayan Atatürk İlkokulu, Nerime Yüksel İlköğretim Okulu’nun bir katında ders görüyor. İlçemizin eğitim-öğretim kalitesi de oldukça yüksek. Bunu, gerek il düzeyinde katıldığımız ortak sınavlar ve gerekse kendimizin yaptığı deneme sınavlarındaki sonuçlarda görüyoruz. Balıkesir’in 20 ilçesi arasında, ilk 4-5 arasında yer alıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin çalışmalarından da çok memnunum. Onlara her zaman güvendim ve bu güvencimin boşa gitmediğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum.”
Haber : Ö. Balıkçı-T. Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false