Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan:

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan:

?Öğretim yılı sorunsuz geçti?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Milli Savunma Bakanlığı´nın, eski askeri lojmanların, Erdek´teki yeni okullar için kendilerine verilmesi konusunda olumlu görüş verdiğini belirtti. İlçenin başta ilkokul olmak üzere çeşitli yeni okul binalarına ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Ceylan, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu arada Anadolu Lisesi binamız da artık yetersiz kalıyor. Bu eski lojmanların resmen bize tahsisinin ardından yapacağımız toplantılarda, çok iyi plânlamalarla hangi okulları yapacağımıza karar vereceğiz. İlçemizde, arsa üretme sıkıntısı bulunduğundan, okullar için yer bulma sıkıntımız var.?
ÖĞRETİM YILI SORUNSUZ GEÇTİ
Tamamlanmak üzere bulunan 2015-2016 eğitim-öğretim yılının Erdek Milli Eğitimi açısından sorunsuz geçtiğine işaret eden Ceylan, ?Eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler açısından da verimli bir yıl yaşadık? dedi. Ceylan, yıl boyunca yaşadıkları iki üzüntünün, bir okul müdürünün ve Milli Eğitim Şube Müdürünün kızının vefatı olduğunu belirtti.

ESKİ KARAKOL
İçişleri Bakanlığı´nın onayıyla eski karakol binasının Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´ne tahsisinin kesinleştiğini açıklayan Ceylan, ?Bu binayı kurs çalışmaları için dershane olarak kullanmayı plânlıyoruz? diye konuştu.
İstiklal İlkokulu´nun altındaki iki dönümlük bir alanda da bir salon yapmayı düşündüklerini belirten Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, ?Bu salonda, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak roman vatandaşlara yönelik kurslar açmayı düşünüyoruz? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı